fbpx
[ccpw id="485"]

Web3 are nevoie de mai mult developeri pentru a deveni mai descentralizat

Co-fondatorul animoca Brands, Yat Siu, susţine că develeoperii trebuie să lupte sub jugul platformelor centralizate pentru a rezista în Web3.

Vorbind cu Cointelegraph în timpul Săptămânii Blockchain din Coreea (KBW) 2022, Sui a subliniat că mai mulți dezvoltatori trebuie să vină în spațiu pentru a oferi consumatorilor mai multe alternative atunci când vine vorba de platforma aleasă.

Siu a mai remarcat faptul că deși mulți dezvoltatori nu sunt neapărați implicați în mod direct în industria blockchain, aceştia sunt dornici de ideea de a se muta în spațiu, subliniind din nou necesitatea ca mai mulți dezvoltatori să vină în spațiu pentru a oferi utilizatoriilor Web3 mai multe oportunităţi.

„Faptul că nu am o alternativă la Facebook este motivul pentru care Facebook este un monopol. Dar dacă ar fi pe un blockchain, aș putea transmite date liber, ar putea deveni mai multe Facebook-uri. Așa că aș putea alege să merg cu aplicaţia care îmi oferă cea mai bună valoare.” a susţinut Siu.

Directorul Animoca Brands a susținut, de asemenea, că ar fi mult mai sustenabil ca o varietate de proiecte Web3 să-și capteze cota echitabilă de piață decât doar câteva proiecte Web3 care domină spațiul.

Animoca Brands este o companie care se concentrează pe promovarea drepturilor de proprietate digitală prin NFT-uri și jocuri cu viziunea de a construi un Metaverse deschis și interoperabil.

Compania a fost clasată pe lista Financial Times a companiilor cu creștere ridicată din regiunea Asia-Pacific în 2021. Cele mai populare produse de jocuri Animoca sunt Revv Motorsport și Sandbox, care pot fi accesate cu jetoanele REVV și, respectiv, SAND.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.