fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,931.483.80%
  • ethereumEthereum$1,273.267.33%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.271.14%

Goerli Testnet Merge a fost realizat cu succes rezultând o creștere a prețului ETH

Nu mai este foarte mult timp până când Ethereum se pregăteşte de marele eveniment de Merge. Goerli, at treilea şi ultimul testnet al reţelei, a trecut cu succes la un algoritm de consens proof-of-stake (PoS) miercuri seară. ETH a crescut cu 14% în 24 de ore de la momentul scrierii articolului.

La începutul acestei veri, testnetul Ropsten a trecut cu succes la mecanismul proof-of-stake în iunie, iar testnetul Sepolia a făcut o schimbare similară la începutul lunii iulie.

Fuziunea Goerli testnet a fost anunțată la sfârșitul lunii iulie și a avut loc în două faze, începând cu upgrade-ul pre-necesar Bellatrix pe 4 august. Al doilea pas, numit Paris, a fost declanșat astăzi. Această a doua fază a upgrade-ului a dus la trecerea clientului din nivelul de execuție la proof-of-stake, la comutarea unui bloc produs de un validator care operează pe Beacon Chain — o rețea PoS care rulează alături de rețeaua principală a Ethereum.

Goerli, care este un mediu de testare pentru dezvoltatorii Web3 pentru a testa aplicațiile blockchain înainte de a le lansa pe rețeaua principală Ethereum, este diferit atât de Ropsten, cât și de Sepolia prin faptul că, înainte de schimbarea de astăzi, rula mai degrabă pe algoritmul de consens PoA decât pe PoW.

Potrivit Fundației Ethereum, Goerli Merge este ultima oportunitate pentru utilizatori de a se asigura că validatorii lor PoS sunt configurați corect înainte de tranziția rețelei principale.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *