fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,612.004.87%
  • ethereumEthereum$3,491.993.21%
  • elrond-erd-2MultiversX$36.222.47%

MEX 2.0 aduce noi îmbunătățiri pentru deținătorii de LKMEX

Maiar Dex 2.0 aduce noi îmbunătățiri în sistem, odată cu trecerea la xExchange. Echipa din spatele MEX doreşte să îmbunătăţească întregul ecosistem DeFi din jurul proiectului, prezentând o nouă structură economică și o nouă fundație care intenționează să rezolve problema sustenabilităţii descentralizate. XExchange (Maiar DEX 2.0) vine astfel cu un set de îmbunătățiri și beneficii semnificative, corectând în același timp cele mai importante limitări care au creat probleme în modelul economic anterior.

În primul rând, supply-ul total va fi plafonat. Recompensele obţinute prin guvernare vor scădea de la an la an și vor fi zero în 8 ani. Acest lucru va face MEX de 3 ori mai puțin inflaționist decât în fostul Maiar DEX, conform declarațiilor echipei.

 

LKMEX v2 introduce un concept inedit, numit „time lock” v1 pentru a crește utilitatea. În xExchange, utilizatorii vor avea access la multiple beneficii: un APR îmbunătăţit în Farms și Metastaking, recompense în Metabonding, recompense de staking primite automat, acces direct la niveluri preferenţiale în xLaunchpad, putere de guvernare, recompense de 50% din taxele de eliminare a energiei și 0,10% din toate schimburile efectuate.

Mai mult de atât, utilizatorii care își convertesc LKMEX v1 în LKMEX v2 vor câștiga între 2 și 10 ori mai multe recompense Metabonding în primele 3 luni și vor câștiga un NFT care poate fi schimbat într-un bilet de launchpad garantat.

Pentru protejarea beneficilor, LKMEX v1 nu va mai fi transferabil, fiind de acum încolo legat de contul care îl deține, același lucru fiind valabil și pentru LKMEX v2.

Votul guvernanței pentru tranziția la V2 va avea loc între 28 noiembrie și 5 decembrie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *