fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,880.00-3.68%
  • ethereumEthereum$3,470.38-3.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.42-5.62%

OKX găzduiește versiunea Web3 a Cupei Mondiale 2022

Pe 8 noiembrie, OKX, al doilea cel mai mare schimb de criptomonede după volumul de tranzacționare, și-a lansat Festivalul de fotbal OKX în așteptarea viitorului campionat. Evenimentul va avea premii de peste 3 milioane USD în tokeni, NFT-uri în ediție limitată și experiențe exclusive.

Festivalul de fotbal OKX constă în Cupa de fotbal NFT, o competiție de tranzacționare și lansarea unei serii de colectibles pentru fani.

 

Începând cu Cupa de fotbal NFT din 8 noiembrie, fanii pot minta până la trei NFT-uri gratuite corespunzătoare echipelor lor preferate. Deși trebuie să puna la stake 10 USDT pentru fiecare NFT, fondurile vor fi returnate integral după finalizarea turneului. Fanii au, de asemenea, șansa de a-și perfecționa abilitățile de tranzacționare unul împotriva celuilalt în competiția de tranzacționare a Cupei de fotbal OKX 2022

„OKX este aici pentru a ajuta oamenii să găsească modalități noi și inovatoare de a-și celebra pasiunile. Pe măsură ce ridicăm steagurile noastre în sprijinul echipelor noastre naționale în acest an, sper că aceste experiențe digitale ajută la unirea comunităților crypto și fotbal și le arătă noilor veniți lumea oportunităților pe care Web3 și crypto le pot oferi.” a transmis Haider Rafique, Chief Marketing Officer, OKX.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *