fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,620.004.29%
  • ethereumEthereum$3,487.592.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.891.82%

Elrond trece printr-un rebranding total și devine MultiversX

A fost o zi plină de evenimente şi noutăţi în cadrul conferinţei xDay de la Paris, ce a marcat trecerea la un nou capitol pentru proiectul Elrond. În urma prezentării lui Benianim Mincu, Elrond devine MultiversX, venind astfel cu o abordare complet nouă faţă de cum eram obişnuiţi până acum. Beniamin, a insistat în prezentarea sa că tot ceea ce am crezut până acum despre metavers este greşit, iar MultiversX va propune o abordare complet nouă.

„Tot ce ați auzit despre Metaverse este greșit. Metaversul este un nou tip de limbaj, un nou mod de a comunica și un nou mod de a vedea „orașele” viitorului.Totul este despre sincronizare, pentru că suntem pe cale să revoluționăm educația, divertismentul și interacțiunea socială. Nu tot ce am văzut până acum este un metaverse, mai ales când vorbim de industria de gaming. Metaverse nu este doar Crypto + Web3 + Jocuri. Metaversul nu este în afara universului nostru real, ci în interior, poate că o suprapunere a realității noastre, inclusiv tehnologia bazată pe realitate augmentată și realitate virtuală” Benianim Mincu

MultiversX se dorește a fi mai mult decât un simplu blockchain, de aceea echipa dorește să furnizeze un set complex de instrumente, platforme și servicii, toate combinate în acelaşi loc.

Maiar, una dintre emblemele proiectului MultiversX, a trecut printr-o schimbare definitorie şi devine xPortal. Astfel, aplicaţia va deveni o uşă de acces către ecosistemul MultiversX, fiind în continuare aplicaţia ce oferă propriul portofel, servicii de DeFi, management de NFT-uri cât şi noi funcţii precum introducerea de avataruri personalizate, şi funcţia de mesagerie descentralizată.

O altă noutate importantă din prima zi a fost prezentarea demo-ului xWORLDS în parteneriat cu compania de tehnologie Improbable, ce va oferi o experienţă digitală unică, produsul fiind prezentat ca un metaverse deschis, unde va fi posibilă participarea şi socializarea, cât şi achiziţionarea de servicii şi bunuri prin intermediul unor avatare personalizate. Avem şi o dată pentru versiunea beta, mai exact pe  10 decembrie 2022, unde primii 10,000 de participanţi vor putea testa experiența xWORLDS.

 

Utrust și Twistpay devin xMoney Crypto și xMoney Fiat, fiind unite sub aceeaşi entitate comună xMoney. Totodată, s-a anunţat şi mult aşteptatul parteneriat cu Mastercard, unde prin intermediul xPortal, utilizatorii vor putea comanda propriul card de debit virtual sau fizic . Vor exista diferite modalităţi de cashback şi avantaje pentru utilizatori, precum şi mai multe planuri de plată, precum classic, diamond sau premium. Mai multe detalii vom afla în primul trimestru al anului 2023.

Un nou serviciu lansat în ecosistemul MultiversX este xFabric, o platformă pentru creatorii ce doresc să construiască în metaverse fără a avea nevoie de abilităţi tehnice. Serviciul este creat special pentru antreprenorii şi dezvoltatorii ce vor să construiască împreună în industria blockchain şi web3. XFabric va oferi un set complex de aplicaţii atât pentru lumea virtuală cât şi cea fizică pentru a permite creare de tehnologii blockchain fără a utiliza o singură linie de cod. Obiectivul este de a ajuta artiștii și creatorii să-și monetizeze munca și, astfel, să inițieze un nou val de creativitate.

Dacă doriți să vedeți cum a decurs prima zi, Mădă și Andra au documentat totul în clipul de mai jos:

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *