fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,880.00-3.68%
  • ethereumEthereum$3,470.38-3.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.42-5.62%

Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului Cryptonita.ro reprezinta acceptul tau in legatura cu termenii si conditiile de mai jos.

 

Continutul disponibil pe site

Materialele video si articolele publicate pe Cryptonita.ro au in principal rol educativ. Orice continut sponsorizat va fi semnalizat corespunzator pe site. Publicatia Cryptonita.ro nu pretinde si nu accepta vreun fel de remuneratie pentru a realiza aceste materiale cu caracter informativ, si nu vinde decat spatiul publicitar semnalizat corespunzator pe site. Politica respectiva este in vigoare inca de la inaugurarea site-ului si va fi valabila pe tot parcursul functionarii acestuia.

Tot continutul realizat de catre redactorii Cryptonita.ro pentru site este proprietate intelectuala © Cryptonita.ro si inregistrat ca atare. Materialele respective vor putea fi utilizate prin reproducere partiala sau integrala numai specificand clar sursa informatiilor.

Facem toate eforturile necesare pentru ca orice material scris si documentat de catre redactorii Cryptonita.ro sa ofere informatii legitime si care sa reflecte adevarul. Totusi, nu ne asumam responsabilitatea fata de materialele preluate si citate de la terte entitati: alte surse de stiri, platforme social media de stiri sau persoane intervievate etc.

Desi site-ul are o natura adiacenta domeniului financiar, toate informatiile disponibile pe Cryptonita.ro NU constituie sfaturi financiare. Prin urmare, pentru a lua o decizie importanta, de natura financiara, va trebui sa consulti un profesionist autorizat.

Important! Orice fel de predictie sau estimare economica sau orice analiza a costurilor constituie aspecte pur orientative. Nici macar un analist autorizat nu iti va putea garanta o acuratete perfecta (100%) a datelor. Ca masura de siguranta, NU tranzactiona niciodata mai mult decat iti permiti sa pierzi.

Orice informatie sau stire venita din partea vizitatorilor site-ului va fi analizata cu responsabilitate si verificata. Sursa va beneficia de maximum de discretie, la cerere.

 

Politica de confidentialitate

Cryptonita.ro nu colecteaza date cu caracter personal, in afara acelor date oferite de bunavoie si din proprie initiativa de catre utilizatorii site-ului, pentru inscrierea la Newsletterul site-ului sau la diferite concursuri si tombole derulate pe site. Toate aceste adrese si date vor fi utilizate strict in scopul mentionat, si niciodata vandute catre terti.

Orice inscriere in baza de date de care dispunem se poate anula oricand. Daca intampini anumite probleme la dezabonare, ne poti contacta pe adresa redactiei Cryptonita.ro (hello@cryptonita.ro).

Exista si anumite date care sunt/vor fi colectate suplimentar de site, strict in scopul de a monitoriza traficul de pe Cryptonita.ro. Aceste informatii/date sunt si vor fi utilizate de analistii nostri exclusiv pentru a monitoriza traficul nostru pe Cryptonita.ro si pentru a elabora analize statistice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *