fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,846.00-3.20%
  • ethereumEthereum$3,470.23-3.20%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.40-5.44%

Binance anunță un parteneriat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo lansează prima sa colecție de NFT-uri pe Binance, ca parte a unui parteneriat pe mai mulți ani cu cel mai mare exchange de crypto la momentul de față.

Într-o declarație, Binance spune că colecția NFT a superstarului sportiv va fi disponibilă pe platforma sa vineri, 18 noiembrie, înainte de Cupa Mondială FIFA Qatar 2022.

„Împreună cu Ronaldo, am planificat un eveniment special pentru fanii fotbalului. Pentru prima dată, fanii și colecționarii vor avea acces fără precedent la idolul lor, de la deținerea unei părți din cariera lui până la premiile și experiențele exclusive ale fanilor Binance.”

 

Colecția include șapte statui animate care înfățișează momentele emblematice din viața lui Ronaldo, inclusiv cele care prezintă copilăria lui în Portugalia și loviturile sale memorabile.

Statuile vin în patru niveluri de raritate, care includ Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) și Normal (N).

Noii utilizatori Binance care finalizează procesul KYC vor primi gratuitși o cutie misterioasă care poate include ediții limitate Ronaldo NFT.

Conform platformei va exista o colecție CR7 Mystery Box rezervată primilor 1,5 milioane de noi utilizatori Binance. Fiecare cutie conține unul dintre cele două cutii misterioase exclusive Ronaldo NFT. Aceste cutii, împreună cu NFT-urile din interior, pot fi revândute pe piața secundară Binance NFT.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *