fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,069.00-3.86%
  • ethereumEthereum$3,066.84-4.35%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.90-1.86%

Uniswap permite utilizatorilor să cumpere crypto folosind carduri și transferuri bancare

Uniswap (UNI) a anunțat că le permite acum utilizatorilor să cumpere active digitale din aplicația web Uniswap folosind un card de debit, card de credit sau transfer bancar. Această opțiune este acum disponibilă în 160 de țări din întreaga lume.

În prezent, Uniswap acceptă Ethereum, Polygon, Optimism și Arbitrum. Înseamnă că prin intermediul DEX-ului, utilizatorii își pot cumpăra criptomonedele respective, cum ar fi DAI, ETH, MATIC, USDC, USDT, WBTC și WETH.

DEX-urile oferă o protecție mai mare a utilizatorilor, deoarece au portofele cu auto-custodie și sunt protocoale fără permisiuni. Dar, în comparație cu schimburile centralizate, DEX-urile nu oferă aceleași beneficii precum exchange-urile centralizate. Totuși, cu cea mai recentă mișcare, Uniswap DEX plănuiește să rezolve exact acest lucru.

 

În parteneriat cu MoonPay, Uniswap va permite acum utilizatorilor să facă tranzacții în DeFi prin intermediul aplicației web Uniswap și să cumpere crypto folosind orice card.

Uniswap a precizat, de asemenea, că nu vor colecta informații financiare despre utilizatorii lor, cum ar fi cardul de credit, cardul de debit și informațiile bancare. În plus, ei nu colectează nicio informație de identificare personală pentru utilizatorii lor. Uniswap a plasat, de asemenea, limite minime și maxime pentru achiziționarea diferitelor criptomonede și stablecoins. De asemenea, utilizatorii nu pot achiziționa NFT-uri direct folosind carduri sau conturi bancare. Va trebui mai întăi să cumpere ETH și să cumpere NFT prin intermediul acestuia.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *