fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,149.001.64%
  • ethereumEthereum$3,564.545.87%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.153.52%

Genesis neagă că ar fi pe punctul de a declara faliment

Genesis a negat că este pe punctul de a declara faliment , la doar câteva zile după ce a oprit retragerile ca urmare la prăbușirea exchange-ului FTX. Creditorul de criptomonede a declarat că nu are „planuri” să depună declarația de faliment în viitorul apropiat și că va căuta o soluție consensuală a situației.

Într-o declarație trimisă prin e-mail către Reuters , un purtător de cuvânt al Genesis a spus: „Nu avem de gând să depunem faliment. Scopul nostru este să rezolvăm situația actuală în mod consensual, fără a fi nevoie de nicio declarație de faliment.”

 

Potrivit unui raport al Bloomberg News, care citează surse, Genesis a întâmpinat dificultăți în strângerea de noi capitaluri pentru unitatea sa de creditare și a avertizat investitorii că poate depune faliment dacă nu se asigură fonduri suplimentare.

Potrivit rapoartelor, compania a petrecut ultimele zile încercând să strângă cel puțin 1 miliard de dolari. Genesis ar fi apelat lar Binance în căutarea unei investiții, dar au fost refuzați din cauza unui potențial conflict de interese pe viitor.

Potrivit rapoartelor, compania a abordat și firma de capital privat Apollo Global Management pentru finanțare.

Gemini, care operează un produs de împrumut crytpo în parteneriat cu Genesis, a scris luni pe Twitter că continuă să colaboreze pentru a-și ajuta consumatorii să răscumpere fonduri din programul său „Earn” care generează randament. Gemeni a declarat pe blogul său săptămâna trecută că suspendarea retragerilor Genesis nu a avut niciun efect asupra celorlalte produse și servicii ale sale.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *