fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,354.00-3.94%
  • ethereumEthereum$3,082.73-4.23%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.42-1.30%

Fostul președinte Activision Blizzarda devine CEO-ul Bored Ape Yacht Club

După trei ani în calitate de președinte și director de operațiuni al Activision Blizzard, Daniel Alegre a anunțat vineri că va demisiona din poziția de la Blizzard și va prelua conducerea Yugu Labs.

Următorul mare proiect al Yuga Labs este Otherside , un joc „metavers” care este dezvoltat pentru computere și browsere mobile. Jocul va fi de tipul MMORPG precum World of Warcraft dar a cuprinde si mecanisme descentralizate.

„Când vine vorba de metaverse, concurăm cu giganți”, a scris luni fondatorul Yuga Labs, Greg Solano, alias Gargamel, într-o postare pe blog . „Pentru a catapulta Otherside și celelalte proiecte ambițioase ale noastre la noi culmi, știm de mult timp că dorim să aducem pe cineva cu o experiență imensă. Alegre a devenit președintele și COO al Activision Blizzard în 2020. Înainte de asta, a petrecut 16 ani la Google. Scopul final propus de Yuga Labs este de a acorda bunurilor digitale aceleași drepturi de proprietate de care se bucură obiectele fizice.

„De când a explodat colecția BAYC, Yuga Labs și-a făcut rapid un nume printr-o combinație puternică de povești și comunități închegate”, a spus Alegre într-un comunicat de presă.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *