fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,880.00-3.68%
  • ethereumEthereum$3,470.38-3.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.42-5.62%

Nassim Taleb: îmi pare rău că nu am shortat Bitcoin

Într-un tweet recent al lui Nassim Taleb, autorul  cărții „Black Swan”, acesta spune că Bitcoin este esențial pentru acesta, deoarece cea mai mare criptomonedă continuă să se lupte. Bitcoin se tranzacționează în prezent la 19.136 USD, după ce a scăzut cu 72,27% față de vârful din 2021.

Luna trecută, Taleb a numit Bitcoin „o tumoare” care a metastazat din cauza ratelor scăzute ale dobânzilor. În 2020, Taleb a spus că libanezii ar putea folosi criptomonede pentru a  face față deficiențelor sistemului financiar al țării.  Cu toate acestea, celebrul statistician și autor a concluzionat că Bitcoin a ajuns să fie un eșec încă din februarie 2021. Taleb a spus că și-a vândut toate activele din crypto  după ce și-a dat seama că nu industria nu s-a ridicat la potențialul dorit de acesta

. Inițial susținător al industriei, Taleb a devenit anti-Bitcoin, numind spațiul blockchain  „un Ponzi deschis”. În decembrie 2017, Taleb a spus că nu există nicio modalitate de a scurta în mod corespunzător Bitcoin.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *