fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,234.00-4.92%
  • ethereumEthereum$3,256.46-7.53%
  • elrond-erd-2MultiversX$42.78-16.37%

Asics lansează o nouă colecție de pantofi în parteneriat cu Solana

Prdoucătorul japonez de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport ASICS a anunţat o nouă colaborare cu Solana ce va include o nouă linie de pantofi de alergare în ediţie limitat. Pantofii de alergare GT-200 vor fi disponibili pentru precomandă pentru o perioadă limitată, între 4 şi 8 noiembrie. Preţul lor va fi de 200 de USDC şi vor fi disponibili prin intermediul Solana Pay. Pantofii vor putea fi comandaţi în două modele diferite: „light mode” şi „dark mode” iar chiziţionarea pantofilor vine la pachet cu propriul Asics NFTS, disponibil în portofelele Solana.

„Ne dorim un loc în web3 în care să dezvoltăm produse care îi inspire pe oameni să fie mai activi” a transmis directorul Web3 & Digital Goods Asics, Joe Pace.

 

Pace a mai transmis faptul că ASICS a ales să colaboreze cu Solana pentru a crea un produs rapid, scalabil, și cu costuri reduse de tranzacție pentru publicul larg.

„Oamenii se bazează pe Solana și este prietenos cu dezvoltatorii”, a spus Pace. „Ne dorim să putem menține acea comunitate de dezvoltatori sănătoasă, mergând la plimbări și alergări. Cu cât sunt mai sănătoși și mai activi, cu atât vor putea construi mai mult în spaţiul digital.” a mai transmis Joe Pace.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *