fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,047.00-3.56%
  • ethereumEthereum$3,475.74-3.72%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.27-6.17%

Jeff Bezos ne spune ce ar trebui să facem în timpul unei recesiuni

Fondatorul Amazon Jeff Bezos a dat câteva sfaturi consumatorilor și întreprinderilor mici despre ce ar trebui să facă, având în vedere că economia SUA fie este deja într-o recesiune, fie se îndreaptă către una foarte curând. Miliardarul a spus că economia nu arată grozav în acest moment iar lucrurile încetinesc iar acest lucru duce la multiple disponibilizări.

Deși a recunoscut că nu știe „dacă ne aflăm din punct de vedere tehnic într-o recesiune”, citând că economiștii s-au certat pe această temă, el a subliniat: „Probabilitățile spun că dacă nu suntem într-o recesiune deja, este posibil să fim într-una foarte curând.”

„Dacă urma să faceți o achiziție, poate încetini puțin acea achiziție. Păstrați niște banila îndemână, așteptați puțin și vedeți. Încercați să reduceți anumite riscuri în afacerea și viața dumneavoastră.

 

„Dacă ești o persoană fizică și te gândești să cumperi un televizor cu ecran mare, poate amâni achiziția și vezi ce se întâmplă. Același lucru cu un frigider sau o mașină nouă, orice ar fi, pur și simplu luați un anumit risc de pe masă”, a sfătuit Bezos.

„Dacă sunteți o afacere mică, poate amânați unele achiziții de capital, e bine să aveți niște bani la îndemână. Doar o mică reducere a riscurilor poate face diferența pentru acea afacere mică dacă intrăm în probleme economice și mai grave. Trebuie să te joci puțin probabilitățile”, a adăugat președintele executiv al Amazon.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *