fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,612.004.87%
  • ethereumEthereum$3,491.993.21%
  • elrond-erd-2MultiversX$36.222.47%

Zoidpay a primit o finanțare de 75 de milioane de dolari

ZoidPay, compania românească specializată în blockchain, a obţinut o finanţare de 75 de milioane de dolari de la GEM Digital Limited, o companie de investiţii din Bahamas. Banii vor fi folosiţi pentru a dezvolta un ecosistem propriu al companiei, obiectivul fiind să devină o platformă open source pentru dezvoltatorii de servicii financiare. Compania are în plan lansarea unei aplicaţii mobile Web 3.0 care să integreze toate produsele dezvoltate până acum de ZoidPay.

“Investiţia din partea GEM este o validare imensă a ceea ce ne străduim să realizăm la ZoidPay. Angajamentul financiar al unuia dintre cele mai importante grupuri de investiţii la nivel global este sprijinul ideal de care avem nevoie pentru parcursul pe care îl va avea ZoidPay în poziţionarea ca principala platformă Open Source WEB 3.0”, a transmis Eduard Oneci, cofondator şi CEO al ZoidPay.

 

Zoidpay este specializată în furnizarea de soluţii de lichidate, inclusiv emiterea de carduri virtuale pentru achiziţii cu crypto de la comercianţi. Compania se pregăteşte acum să lanseze o suită completă de interfeţe de programare a aplicaţiilor (API) şi kituri de dezvoltare software (SDK) pentru clienții B2B.

În prezent, aflată în stadii avansate de achiziţie a unei Bănci Digitale, ZoidPay va contribui la tranziţia tuturor serviciilor financiare tradiţionale la cele descentralizate cu ajutorul tehnologiilor Web 3.0.. Pentru utilizatorii finali, acest lucru ar face accesibile investiţiile cu randament ridicat, marcând trecerea de la tradiţional la digital şi de la monopol la descentralizare.

“Până la sfârşitul primului trimestru al anului 2023, ne propunem să devenim cea mai mare platformă open source de arhitectură Web 3.0 din lume. Acest lucru vine după ani de zile în care am pus laolaltă elementele de bază spre această direcţie, inclusiv crearea de parteneriate, dezvoltarea tehnologiei şi formarea unei echipe extrem de capabile. Investiţia de la GEM acţionează acum ca un catalizator în faza de Hyperscaling în care ne aflăm acum”, a transmis Eduard Oneci.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *