fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,620.004.29%
  • ethereumEthereum$3,487.592.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.891.82%

Exchange-ul românesc Tokero se lansează internațional

Tokero a anunţat sâmbătă începe extinderea pe plan internaţional, iar prima ţară pentru care deschide platforma este cea din Franţa.

„Tokero Franţa înseamnă că facem un pas internaţional care să zicem că era vizat de multă vreme în România, pentru că exchange-urile de crypto au tot încercat să facă pasul acesta în afară, dar nu s-a concretizat nimic până acum. Platforma noastră este pregătită să primească clienţi din Franţa, limbă, support, tot ce este nevoie”, a declarat Marius Morra, CEO-ul Tokero.

Piaţa din Franţa este una reglementată, iar operatorii de schimburi crypto trebuie să obţină o licenţă de operare şi să se conformeze regulilor impuse de autorităţi. Tokero a început deja demersul pentru a obţine o astfel de licenţă.

 

„Ne-am interesat destul de mult de aspectul acesta şi până să iei licenţă pot să vină clienţi şi către tine. Nu poţi face prea multe acţiuni de marketing pe teritoriul Franţei, dar pot veni clienţi. Deja avem clienţi din Franţa, de aici şi demersul acesta”.

Primele servicii pe care platforma românească le va oferi în Franţa vor fi cele de ramp on şi ramp off, adică alimentare şi retragere a contului crypto. Totodată, românii vor să atragă şi aici noi proiecte crypto care să atragă finanţare de la investitori prin Tokero, acest serviciu fiind cunoscut drept launchpad. Compania dorește de asemenea să deschidă un birou fizic în Franța.

Anunţul a fost făcut cu ocazia evenimentului X Day organizat la Paris de MultiversX, fosta Elrond Network, în perioada 3-5 noiembrie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *