fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,705.00-4.24%
  • ethereumEthereum$3,456.26-4.29%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.25-6.25%

X-Day Paris – prima conferință anuală Elrond a început astăzi

Prima conferinţă anuală dedicată proiectului Elrond, are loc începând de astăzi până pe 5 noiembrie la Paris, Palais Brongniard. Elrond a pus la dispoziţie un număr total de 1650 de bilete fizice cât şi un număr nelimitat de bilete online, pentru cei care doresc să urmărească evenimentul în cadrul unui live stream special.

Prima zi este dedicată proiectului Elrond unde se va discuta cu privire la istoria proiectului, produsele care stau la baza fundaţiei acestuia cât şi direcţia pe care o va lua în viitor. A doua zi va fi dedicată inovaţiei tehnologiei blockchain unde vor fi invitaţi diferiţi lideri de companii care sunt implicaţi în spaţiul web3. Ultima zi este dedicată partenerilor Elrond şi proiectele construite pe blockchain. Fiecare partener va avea posibilitatea să îşi prezinte strategia şi planul de viitor.

Printre invitaţi se numără Jean-Noël Barrot, Ministrul Franței pentru Tranziție Digitală și Telecomunicații, Sebastian Burduja, Ministrul României pentru Inovare și Digitalizare, Christian Rau, Senior Vice President Crypto Mastercard și Nicole Muniz, CEO Yuga Labs. Aceştia sunt doar câţiva dintre invitaţi, lista completă o veţi putea găsiaici.

Printre parteneri se numără Morningstar Ventures, Hatom, Utrust, Moonpay, AshSwap sau BHero Launchpad.

Echipa Cryptonita se află la fața locului și vă vom ține la curent cu tot ce se va întâmpla pe canalele nostre de social media!

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *