fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,620.004.29%
  • ethereumEthereum$3,487.592.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.891.82%

JP Morgan înregistrează marca comerciala pentru un nou crypto-wallet

Pe 21 noiembrie, Michael Kondoudis a anunțat că JP Morgan & Chase Co, cea mai mare bancă din Statele Unite – și una dintre cele mai mari companii financiare din lume – a înregistrat un brevet pentru a se aventura în spațiun Web3 cu un nou portofel crypto. Potrivit lui Kondoudis, Oficiul SUA pentru Brevete și Mărci (USPTO) a aprobat cererea JP Morgan & Chase Co. pe data de 15 noiembrie. Portofelul va oferi servicii precum transferul și schimbul de monedă virtuală, procesarea plăților , conturi curente virtuale și diferite servicii financiare

În ciuda poziției controversate a CEO-ului său față de Bitcoin și criptomonede în general, banca continuă să parieze pe criptomonede pentru a-și eficientiza tranzacțiile. La începutul lunii noiembrie, au făcut un pas mare prin finalizarea primei lor tranzacții transfrontaliere folosind Polygon, o soluție de scalabilitate Layer-2 pentru rețeaua Ethereum.

La sfârșitul lunii octombrie 2020, banca a anunțat lansarea monedei sale stabile JPM Coin, prima criptomonedă susținută de o bancă din SUA folosită pentru a trimite plăți transfrontaliere, demonstrându-și poziția în favoarea inovației crytpo. La aceeași dată, au lansat Onyx, prima platformă blockchain condusă de bănci din lume, pentru a dezvolta produse, platforme și piețe inedite.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *