fbpx
  • bitcoinBitcoin1.17%
    $23,348.00
  • ethereumEthereum0.75%
    $1,616.39
  • elrond-erd-2MultiversX3.46%
    $45.15

Ripple ar putea cumpăra activele Celsius

Conform declaratiile unui reprezentat Ripple, compania explorează posibilitatea de a cumpăra activele lui Celsius. Un purtător de cuvânt al Ripple a declarat pentru Reuters că este interesată să afle despre Celsius și activele sale și dacă ar putea fi relevante pentru afacerea lor.

Purtătorul de cuvânt a continuat spunând că Ripple „căută în mod activ” oportunități de a realiza fuziuni și achiziții care vor „scala strategic compania”. Purtătorul de cuvânt nu a clarificat dacă Ripple va lua în considerare achiziționarea Celsius în întregime. Mai mult, purtătorul de cuvânt nu a indicat dacă Ripple este în discuții cu Celsius. Celsius însuși nu a comentat public această problemă. Celsius a fost prima dintre multe companii care au devenit insolvente în această vară, când a blocat retragerile pe 12 iunie . Apoi a declarat faliment pe 13 iulie și a început să detalieze un plan de redresare, deoarece procedura de faliment a început pe 18 iulie .

Nu este clar dacă Celsius ar accepta o astfel de înțelegere. Nexo a propus un acord similar lui Celsius în iunie, dar a fost respins.

Nu exista un comunicat oficial din partea companiei cu privire la aceasta declaratie si nu este clar daca Ripple este in discutii cu Celsius pentru o posibila oferta.

Celsius nu este singura companie în insolvență care a primit astfel de oferte. Luna trecută, FTX a propus un plan comun prin care să achiziționeze activele Voyager Digital și împrumuturile pentru active digitale, compensând în același timp utilizatorii Voyager. Totuși, oferta a fost respinsă rapid de Voyager.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *