fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,875.00-3.22%
  • ethereumEthereum$3,468.66-3.05%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.39-4.96%

Nike lansează platforma web3 .SWOOSH

Celebrul brand de îmbrăcăminte şi încălţăminte Nike, a anunțat lansarea unei noi platforme web3 numită .Swoosh. Brandul folosește blockchain-ul Polygon, invocând faptul că îşi doreşte să funcţioneze pe un blockchain sustenabil şi neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Ce anume vom vedea de pe platformă rămâne de văzut, dar știm și că vor exista portofele furnizate în parteneriat cu BitGo, iar crearea contului va fi gratuită. Cel mai probabil vom vechea articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte virtuale şi fizice, cât şi accesul la diferite evenimente şi activităţi fizice şi online.

 

„Ne dorim să construim o piață a viitorului, cu o platformă accesibilă pentru cei curioși de spațiul Web3”, a declarat directorul general al Nike Virtual Studios, Ron Faris, într-un comunicat. „În acest nou spațiu, comunitatea .Swoosh și Nike pot crea, partaja și beneficia împreună de noi produse inedite.”

Nike a achiziţionat acum un an studioul de NFT-uri RTFKT, având peste 185 de milioane de dolari în vânzări din active digitale.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *