fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,247.000.50%
  • ethereumEthereum$2,028.870.14%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.38-1.24%

Parteneriat între Atlético de Madrid, STEPN și Whalefin pentru lansarea unor ghete de fotbal NFT

Cunoscutul club de fotbal Atlético de Madrid din Spania s-a alăturat industriei NFT prin încheierea unui parteneriat cu Whalefin pentru a lansa 1001 de perechi de pantofi sport virtuali pe platforma STEPN. Perechile NFT vor avea trei niveluri de raritate diferite: „comun”, „neobișnuit” și „rar”.

Vor fi în total 850 de pantofi sport la categoria „comun” reprezentând diferitele premii și trofee câștigate de club de-a lungul timpului, precum și data și locul în care au fost câștigate. Vor fi 140 de pantofi sport NFT în categoria neobișnuită, care prezintă stadioanele clubului, în timp ce categoria rară va conține o colecție de 11 obiecte de colecție digitale reprezentând cei unsprezece jucători Atlético de Madrid.

Utilizatorii vor putea debloca o mulțime de beneficii exclusive în aplicația STEPN. Deținătorii NFT vor avea, de asemenea, șansa de a câștiga o excursie cu toate cheltuielile plătite pentru a vedea un meci live pe terenul Civitas Metropolitano al clubului, pentru a primi tricouri oficiale ale Atlético de Madrid și alte experiențe unice.

„Această alianță cu WhaleFin și Atlético de Madrid va oferi o experiență unică fanilor din întreaga lume. Este un acord fără precedent pentru STEPN. Prin această colaborare, ne propunem să conectăm lumea activității fizice cu spațiul Web3, oferind recompense tangibile în lumea reală. Lansarea acestei colecții este un pas cheie în călătoria noastră de a arăta valoarea colectării și utilitatea NFT-urilor și vedem un mare potențial în a ajuta partenerii să se conecteze cu comunitățile lor prin produsele noastre.” a declarat Mable Jiang, Chief Revenue Officer la STEPN.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *