fbpx
  • bitcoinBitcoin-1.66%
    $22,819.00
  • ethereumEthereum-1.90%
    $1,640.43
  • elrond-erd-2MultiversX-2.47%
    $45.73

Veniturile FTX au crescut cu peste 1000% în ultimul an

Potrivit unor documente date publice, defalcarea veniturilor FTX a arătat o creștere cu 1842% a veniturilor din exploatare, de la 14 milioane la 272 milioane în perioada 2020/21.

Veniturile lor au crescut, de asemenea, de la 89 de milioane, la 1,02 miliarde în același interval de timp, potrivit CNBC. Acest lucru se traduce în marje de profit de aproximativ 27%, o mare parte din costuri fiind destinate serviciilor de publicitate şi marketing. Acestea includ parteneriatul de 210 de milioane de dolari cu Team Solomid, o organizaţie profesionistă de jocuri e-sport.

În ciuda succesului, au apărut diferite zvonuri prin care FTX ar efectua front-running trades pe platforma lor.

Cu toate acestea, președintele lor, Brett Harrison, a venit cu noi clarificări explicând faptul că latenta apare din cauza distanţei faţă de servere, browserele lor pot cauza anumite decalaje şi interfaţa cu utilozatorul întârzie uneori ordinea reală.

ChangPeng Zhao, CEO al Binance, a subliniat că comenzile în avans apar frecvent pe o anumită bursă. Deși nu a numit autorul exact, mulți utilizatori de Twitter au identificat FTX ca țintă probabilă. În timp ce FTX este în mod clar un lider în spațiul de schimb centralizat, prevalența lor față de alte CEX-uri a tras un semnal de alarmă în rândul utilizatorilor.

 

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *