fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,329.001.14%
  • ethereumEthereum$2,035.630.77%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.38-1.49%

Gordon Ramsay va avea propriul show in Metaverse

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsay își mută reality show-ul Hell’s Kitchen în metavers. Într-un parteneriat cu The Sandbox, restaurantul Hell’s Kitchen va deveni live în ecosistemul virtual și va prezenta avatarul lui Gordon Ramsay. În consecință, proiectul va găzdui noua experiență metaverse pe studiourile ITV ale The Sandbox.

O declarație de la Sandbox a dezvăluit că Hell’s Kitchen în ediția virtuală va veni cu diferite tematice, cât și un avatar Gordon Ramsay în ediție limitată. Hell’s Kitchen este un reality show de gătit american găzduit de Gordon Ramsay. Serialul a debutat pentru prima dată pe Fox în 2005 și de atunci a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Personajele centrale ale spectacolului sunt doi bucătari care luptă pentru postul de bucătar șef la un restaurant pentru fiecare sezon. Interesant este că acesta este primul de acest gen cu tematică de gătit de pe The Sandbox. Ramsay și-a exprimat încântarea față de noua dezvoltare și a adăugat că este încântat să colaboreze cu The Sandbox. Potrivit lui, aceasta este cea mai bună platformă pentru a găzdui experiența virtuală și marca Hell’s Kitchen.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *