fbpx
  • bitcoinBitcoin-1.94%
    $22,743.00
  • ethereumEthereum-2.19%
    $1,636.32
  • elrond-erd-2MultiversX-2.73%
    $45.63

Patrick Mahomes devine ambasadorul unei noi platforme de NFT Dapper Labs

Patrick Mahomes, fondatorul echipei Kansas City Chiefs, va deveni chipul noii platforme NFT NFL ALL DAY. Dapper Labs, companie de portofoliu deţinută de VC CoinFund, îşi doreşte ca prin acest parteneriat să poată implica fanii NFL în evenimente şi servicii virtuale

Mahomes este încântat de perspectiva că fanii să se conecteze cu jucătorii și echipele lor preferate prin „NFL ALL DAY”, o nouă platformă video în stilul asemănător NBA TopShots a Dapper Labs. Ca parte a sezonului NFL, care va începe pe 8 septembrie 2022, vor fi oferite momente unice, în ediție limitată, cu videoclipuri autentice numite „momente”, cu diferite niveluri de raritate. Pe lângă filmările video ale spectacolelor, fiecare „moment” va conține informații despre jucător și jocul implicat.

Primul drop va avea loc vineri, 18 august 2022. „Momente” va surprinde acțiunea noului sezon, conținând o colecție aleatorie de momente.

Să nu uităm faptul că Tom Brady, un fundaș al echipei Tampa Bay Buccaneers, a lansat anul trecut o platformă NFT numită „Autograph”, care a strâns 170 de milioane de dolari în finanțare din seria B.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *