fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,568.00-0.96%
  • ethereumEthereum$3,395.09-1.63%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.69-0.91%

Charles Hoskinson: Cardano rămâne cea mai mare pasiune a mea

Într-un recent thread pe Twitter, Charles Haskinson, transmite faptul că nu pleacă nicăieri şi că îşi păstrează angajamentul fata de proiect. Acesta considera că proiectul Cardano ar putea schimba viaţa a miliarde de oameni.

Anunţul a fost făcut în urma problemelor din jurul testnetului Cardano. O ruptură din cauza unei erori descoperite în versiunea 1.35.2 a nodului de către un dezvoltator proeminent a făcut mare vâlvă pe internet.

La începutul acestei săptămâni, Hoskinson a îndemnat operatorii de pool-uri de mize să-și actualizeze nodurile la versiunea 1.35.3, care oferă capabilități complete pentru upgrade-ul viitor. Hoskinson a declarat recent ca Vasil hard fork nu a avut probleme de calitate, iar problema ar fi fost deja remediata.

Operatorul de stake pool Andrew Westberg a confirmat, de asemenea, că echipa de dezvoltatori a remediat problema.

Hoskinson spune că există „tone de proiecte grozave și pasiune” în cadrul comunității. El adaugă că echipa a muncit din greu pentru a găsi echilibrul potrivit între experiența utilizatorului, securitate și livrare rapidă. Hoskinson susține că este frustrat de faptul că nu există nicio organizație pentru membrii comunității Cardano care să le reprezinte „nevoile și dorințele”. „Aș fi făcut lucrurile în mod dramatic diferit, cu cunoștințele mele actuale, dacă aș fi reușit, scrie el.

 

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *