fbpx
  • bitcoinBitcoin1.50%
    $23,414.00
  • ethereumEthereum0.90%
    $1,618.81
  • elrond-erd-2MultiversX3.57%
    $45.19

Voyager în faliment după ce 3AC nu își poate plăti datoriile

După mai bine de 3 zile în care Voyager anunţa că îşi opreşte toate operaţiunile de tranzacţionare, depozitare şi retragere, compania a intrat în faliment. Voyager a început un proces de restructurare după ce fondul Three Arrows Capital nu a reuşit să ramburseze un împrumut în valoare de 650 de milioane de dolari.

CEO-ul Voyager, Stephen Ehrlich, a anunţat faptul că firma să îşi depune declaraţia de faliment din cauza volatilităţii şi scăderii continue a pieţei.

„Această reorganizare cuprinzătoare este cea mai bună modalitate de a proteja activele de pe platformă și de a maximiza valoarea pentru toate părțile interesate, inclusiv pentru clienți. Platforma Voyager a fost creată pentru a da putere investitorilor, oferind acces la tranzacționarea cu cripto active cu simplitate, viteză, lichiditate și transparență.

Deși cred cu tărie în acest viitor, volatilitatea prelungită și contagiune pe piețele cripto în ultimele câteva luni, precum și implicit a Three Arrows Capital (3AC) la un împrumut de la filiala companiei, Voyager Digital, ne impun să luăm deliberat și acţiune decisivă acum. Procesul din capitolul 11 ​​oferă un mecanism eficient și echitabil pentru a maximiza recuperarea.”

Clienţii care au crypto în conturile Voyager vor primi în schimb acţiuni la nouă companie organizată, tokeni Voyager, venituri din recuperarea fondurilor 3AC şi doar o parte din activele din portofelele proprii.

La începutul acestei luni, Voyager a oprit toate tranzacțiile și retragerile de pe platformă să, invocând incapacitatea de împrumut a 3AC. Ca răspuns, Alameda a oferit lui Voyager o linie de credit masivă constând din aproape 200 de milioane de dolari în numerar și 15.000 de Bitcoin (BTC).

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *