fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,974.001.14%
  • ethereumEthereum$3,421.170.39%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.492.31%

Neversea și TOKHIT vor să susțină creatorii de conținut digital

Neversea și TOKHIT lucrează împreună pentru a oferi o experiență inedită participanţilor la festival. TOKHIT este un Social Networking Game lansat în românia ce oferă recompense utilizatorilor pentru conţinutul creat. Aplicaţia încă nu a fost lansată dar urmează o versiune Alpha, motiv pentru care compania îşi va răsplăti participanţii la Neversea.

Platforma va sta la dispoziţia fanilor în mai multe zone creative din cadrul festivalului, oferind experienţe noi şi distractive. Toți fanii care vor înveşti în tokenul TOKHIT pe perioada festivalului vor primi din partea companiei, în portofelul virtual, dublul numărului de tokeni echivalent sumei investite. Acești tokeni vor putea fi folosiți ulterior în viitoarea aplicație TOKHIT.

Compania îşi doreşte să aducă inovaţia în rândul creatorilor de conţinut. Platforma este dedicată tuturor artiştilor, inclusiv muzicienilor actorilor, fotografilor cât şi sportivilor şi influencerilor. Conform declaraţilor, TOKHIT are deja 7.000 de utilizatori şi o comunitate internaţională de 70.000 de membri.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *