fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,157.241.83%
  • ethereumEthereum$1,289.871.51%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.901.95%

Finanțare de 32 milioane de dolari pentru Planetarium Labs

Planetarium Labs este o companie din Singapore dedicată tehnologiei blockchain şi web3 axată pe gaming. Aceasta a reuşit să strângă 32 de milioane de dolari de la o serie de investitori precum Animoca Brands, Krust Universe, WeMade şi Samsung Next.

Compania a fost fondată în anul 2018 şi oferă instrumente pentru construirea de jocuri descentralizate, servicii de tehnologie şi suport pentru publicare.

„În loc să adăugăm doar elemente de play-to-earn sau non-fungible tokens în jocuri, reimaginăm conținutul bazat pe comunitate și oferim instrumente puternice pentru că studiourile să interacționeze profund cu jucătorii și investitorii lor”, a spus Seo Kijun, fondatorul companiei.

Unul dintre jocurile companiei este Nine Chronicles, un joc intrat în radarul Ubisoft şi Binance Labs. Jocul operează fără un server central iar operaţiunile jocurile sunt rulate pe o reţea blockchain alimentată de jucători. Mai exact, rulează pe Libplanet – o rețea blockchain open-source dezvoltată de mai mulți contribuitori.

În prezent, 25 de oameni lucrează pentru Planetarium și Seo intenționează să mărească dimensiunea echipei la 40 în viitorul apropiat. El angajează pentru diverse roluri, inclusiv dezvoltarea blockchain de bază, servicii de publicare a jocurilor și crearea de conținut web3.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *