fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,515.00-1.11%
  • ethereumEthereum$3,394.16-1.36%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.62-0.72%

Binance a raportat pierderi de 3 miliarde de dolari în ultimele 7 zile

Binance a înregistrat retrageri masive în ultima săptămână, inclusiv marți, fiind cel mai mare număr de retrageri din ultima perioadă.

Binance a înregistrat retrageri de peste 8,78 de miliarde de dolari și  doar 5,1 miliarde dolari în fonduri primite, ceea ce înseamnă că exchange-ul s-a confruntat cu o pierdere netă de aproximativ 3,66 miliarde dolari. În timp ce astfel de date se referă doar la mișcările tokenilor ERC-20, aproximativ 63% din portofoliul Binance este pe Ethereum, iar ieșirile sunt mult mai mari în comparație cu alte exchange-uri din aceeași perioadă.

Fluxul săptămânal de 3,66 miliarde de dolari al celor Binance este mult mai mare decat al celor de la Coinbase, care a înregistrat o ieșire netă de aproximativ 574 de milioane de dolari din exchange-ul principal și 248 de milioane de dolari din serviciul său de custodie Coinbase. Binance US a înregistrat o ieșire netă de peste 38,7 milioane de dolari în aceeași perioadă.

Printre entitățile care au scos fonduri din Binance se numără firma de investiții Web 3 Jump Crypto. Pe rețeaua Ethereum, Jump a retras aproximativ 18,4 milioane de dolari în această săptămână și a scos aproximativ 123,4 milioane de dolari de la Binance săptămâna trecută.

În timp ce Binance înregistrează în prezent un volum mare de retrageri, schimbul deține încă aproximativ 58,9 miliarde de dolari în active la momentul scrierii, majoritatea fiind în stablecoin -ul Binance BUSD, stablecoin Tether, Bitcoin și Ethereum.

Potrivit datelor publicate, portofoliul total al celor Binance a scăzut cu 3,6 miliarde de dolari doar în ultimele opt ore .

BNB, a patra cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței a scăzut cu aproximativ 2% în ultimele 24 de ore și cu 8% în ultimele două săptămâni, conform datelor CoinGecko .

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *