fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,880.00-4.00%
  • ethereumEthereum$3,060.35-4.01%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.00-0.85%

Prețul Bitcoin scade la 22,200 de dolari

Prețul Bitcoinului s-a prăbușit la 22,2K dolari mai devreme astăzi, ducând cu el și restul pieței în jos. Mișcarea bruscă a șters miliarde din capitalizarea totală a pieței criptomonedelor, toate criptomonedele importante fiind tranzacționate pe roșu.

Potrivit rapoartelor, motivul prăbușirii este panica din jurul Silvergate Bank, o instituție financiară care s-a concentrat în mare măsură pe deservirea marilor companii crypto. Banca a spus că nu va putea să-și depună rapoartele financiare la timp, iar directorul său de investiții, Matthew Dibb, a dezvăluit că majoritatea companiilor crypto au găsit deja servicii bancare în altă parte, ceea ce sugerează că daunele aduse pieței crypto sunt destul de mari.

 

Unii experți, însă, au subliniat că prăbușirea bruscă a fost cauzată de un apel în marjă, care ar putea justifica natura aproape instantanee a mișcării. Ca de obicei, altcoins-urile au primit de asemenea o lovitura în urma prăbușirii Bitcoin, piața fiind acoperită aproape în întregime în roșu. Cea mai slabă performanță a zilei a fost Terra Luna Classic, care a scăzut cu aproximativ 13%, urmată de Mina Protocol (MINA), care a scăzut cu aproximativ 11%, și AGIX, care a pierdut peste 10% în ziua respectivă. Cu toate acestea, au existat câteva excepții, Lido (LDO) fiind în creștere cu 4%, iar ImmutableX cu aproximativ 6%.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *