fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,568.00-0.96%
  • ethereumEthereum$3,395.09-1.63%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.69-0.91%

CryptoQuant verifică rezervele Binance

Furnizorul de analiză blockchain CryptoQuant a lansat un raport care analizează dovada rezervelor Binance.

Bursele centralizate au fost aruncate în centrul atenției în ultima lună după prăbușirea FTX. Un raport al CryptoQuant publicat pe 14 decembrie spune că analiza sa confirmă că rezervele Binance sunt contabilizate. La începutul acestei luni, Binance a lansat un raport de dovadă a rezervelor, dar a fost criticat ca fiind o procedură convenită și nu un audit complet.

 

În plus, raportul nu a abordat eficacitatea controalelor financiare interne, potrivit fostului șef al Oficiului de Aplicare a Internetului al Comisiei Bursei de Valori Mobiliare, John Reed Stark. Dar CryptoQuant a susținut concluziile firmei de audit Mazars, declarând că pasivele raportate de Binance sunt foarte aproape de estimarea sa de 99%.

„Raportul arată că depozitele clienților sunt garantate în proporție de 97% de active. Colateralizarea crește la 101% atunci când BTC -ul împrumutat clienților este contabilizat.

Potrivit furnizorului de date Nansen , aproximativ 10% din rezervele Binance sunt deținute în tokenul nativ BNB. Binance deține în prezent active totale de 60,4 miliarde de dolari în adresele sale dezvăluite public, iar 6,2 miliarde de dolari din acest total au fost BNB
BNB.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *