fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,052.800.92%
  • ethereumEthereum$1,275.280.49%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.531.31%

Voyager în declin și pe urmele 3AC

Conform unui comunicat, Voyager a declarat că suspendă tranzacţiile, depozitele, retragerile şi recompensele de loialitate de pe platformă pentru a analiza şi alte alternative strategice. Lender-ul s-a confruntat cu probleme serioase după insolventa Three Arrows Capital (3AC).

Deși conform unei declaraţii de săptămâna trecută prin care Voyager a transmis faptul că platforma va continua să funcţioneze în parametrii optimi se pare că după câteva zile aceasta a luat decizia de a bloca toate operaţiunile sale.

Într-un thread pe Twitter de sâmbătă, compania a declarat că deține în prezent active în valoare de aproximativ 1,3 miliarde de dolari pe platforma sa, pe lângă creanțele de peste 650 de milioane de dolari împotriva 3AC. Voyager a mai spus că deține peste 350 de milioane de dolari în numerar la Metropolitan Commercial Bank din New York.

Multe companii sunt în continuare într-un declin, după ce 3AC a intrat în lichiditate conform unei hotărâri judecătoreşti din Insulele Virgine Britanice.

Firma de fonduri speculative cu sediul în Singapore a depus faliment vineri în temeiul Capitolului 15, în timp ce fondatorii Kyle Davies și Zhu Su nu au putut fi localizați, potrivit firmei de avocatură care reprezintă 3AC la New York.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *