fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,974.001.14%
  • ethereumEthereum$3,421.170.39%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.492.31%

Vlad Mercori despre abordarea marketing-ului în crypto

Într-un nou newsletter scris de unul din co-fondatorii StakeBorg, Vlad Mercori a vorbit mai multe despre situația actuală a proiectului, oferind câteva informații interesante cum ar fi faptul că existau 800 de holderi ai token-ului STANDARD la momentul scrierii newsletter-ului.

Mai mult decât atât, conform lui Vlad, există peste 7500 de subscriberi la newsletter-ul CryptoInsider, dintre care aproximativ jumătate citesc articolele trimise în mod regulat. La acest lucru el adaugă și cu există în jur de 4200 de membri pe canalul de Discord al proiectului.

Clipurile lor de pe YouTube reușesc să adune în mod consistent peste 3000 de vizualizări la câteva zile de la postare, în special cele din seria ”The Stakeborg Talks.” Interviul cu fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin de exemplu, are peste 45,000 de vizualizări la momentul scrierii.

Aceste cifre, în viziunea unor subscriberi, sunt destul de mici și sunt cauzate de lipsa de marketing din partea echipei. În legătură cu acest subiect, cei de la Stakeborg au ținut până acum să se lipsească de titluri ”pumpy” care poate ar fi putut atrage mai mulți oameni în ecosistemul lor, viziunea lor fiind pe termen lung.

Vlad recunoaște că aceste afirmații din partea comunității au dus la demararea unei analize în interiorul proiectului legată de modul în care aceștia au interacționat până acum cu publicul. Site-ul newsletter-ului Stakeborg, precum și articolele trimise pe email, pot fi găsite aici.

Pentru cei interesați de proiect și se gândesc poate să investească, Andrei ne vorbește mai multe despre tokenomics, viziunea, planurile pe termen lung, precum și de fundamentele StakeborgDAO într-un videoclip postat recent pe canalul nostru de YouTube.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *