fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,862.00-2.11%
  • ethereumEthereum$2,035.98-2.49%
  • ElrondElrond$98.46-1.19%

Tokenul Universe.xyz crește cu 28% în 24 de ore

universe.xyz

XYZ, token-ul nativ ecosistemului Universe.xyz a crescut cu 28% în ultimele 24 de ore, ajungând la 0.0922 dolari la momentul scrierii, conform datelor CoinGecko.

Creștere a început după ce unul din membrii echipei, Tyler Ward, a anunțat pe Twitter că o versiune beta a marketplace-ului va fi lansată în următoarele două luni.

Universe.xyz este o platformă NFT construită pe Ethereum ce oferă diverse funcții pentru a ajuta artiștii să creeze și să își monetizeze creațiile. Vorbim aici de lucruri ca minting-ul de NFTs și abilitatea de a organiza licitații. Proiectul are și propriul DAO numit xyzDAO ce va fi ”acivat” odată ce 3% din supply-ul de XYZ va fi pus la staking într-un pool special.

Proiectul pune mult accentul pe comunitate, obiectivul său declarat fiind să ”construiască o comunitate descentralizată în jurul NFT-urilor.” În luna mai a anului 2021, echipa a strâns 4.3 milioane de dolari într-o rundă de investiții pentru a avansa acest obiectiv.

Funcțiile de marketplace nu au fost încă lansate, de unde poate și entuziasmul generat de comunitate la aflarea știrii că versiunea beta ar putea fi în curând lansată.

Cei de la Universe.xyz promit că orice NFT mintat prin intermediul platformei lor va putea fi tranzacționat pe orice alt marketplace, indiferent de mainnet. Menționăm aici și că xyzDAO este practic un fork al proiectului românesc BarnBridgeDAO.

Andrei a prezentat mai multe detalii despre proiect precum și despre economia construită în jurul monedei XYZ într-un videoclip pe canalul nostru de YouTube.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.