fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,226.001.30%
  • ethereumEthereum$3,560.304.55%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.172.90%

Începe Maratonul Crypto la CoinPoker: 1 Milion de Dolari la Bătaie!

Ești gata pentru cea mai mare provocare a anului în lumea pokerului crypto? CoinPoker lansează seria de turnee garantate cu premii de un milion de dolari!

Pokerul Crypto Atinge Noi Culmi: CoinPoker Dezvăluie Seria CSOP

Într-un efort de a revigora tokenul său nativ CHP, CoinPoker, cel mai bun cazino crypto, a anunțat lansarea unei serii de turnee cu premii garantate în valoare de 1 milion de dolari.

Oportunitatea CSOP de Primăvară

Nu rata ocazia de a participa la evenimentul CSOP de primăvară, unde se vor distribui premii totale în valoare de 1 milion de dolari, plus beneficii suplimentare de 10.000 de dolari. Cu sute de participanți care se vor confrunta timp de două săptămâni, evenimentul începe cu lansarea turneelor gratuite pe 18 aprilie, urmate de evenimentele palpitante CSOP Opener de 20 de dolari și MonsterStack de 50 de dolari.

Turnee CoinPoker CSOP

Pe durata zilelor mijlocii ale seriei, vor avea loc evenimente speciale PLO, crescând tensiunea până la turneele de înaltă miză ale CSOP, așteptate cu nerăbdare. Totul culminează cu un duel spectaculos în evenimentul Grand Finale, unde acțiunea de high roller devine realitate.

Noua clasificare CSOP Poate Genera Până la 10.000 de Dolari în Premii Extra

Participanții care se angajează la un buy-in de 500 de dolari au șansa de a urca in clasamentul public CSOP, care clasifică jucătorii pe baza punctelor acumulate prin participare, clasări în bani și poziții de top. Obiectivul este de a crea un mediu competitiv suprem pentru ca jucătorii să excelleze – și participarea la orice eveniment CSOP te va înscrie în clasament.

Analiza Prețului CHP: Va Supraîncărca CSOP de Primăvară Prețul Tokenului CHP?

La momentul redactării, tokenul CHP se tranzacționa la un preț de piață de 0,059 dolari (reprezentând o schimbare de 24 de ore de +0,10%). O privire asupra graficului prețului CHP dezvăluie impactul seismic al CSOP de primăvară iminent – care a revitalizat acțiunea de preț stagnată – declanșând o mișcare ascendentă.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *