fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,149.001.64%
  • ethereumEthereum$3,564.545.87%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.153.52%

Valoarea Cryptomonedei “Moon” de pe Reddit Crește cu 130%

Cryptomoneda Moon, utilizată în comunitatea r/cryptocurrency de pe Reddit, a înregistrat o creștere impresionantă de peste 130%. Acest salt uriaș a avut loc în urma anunțului moderatorilor despre un “plan de viitor” pentru monedă, care include stabilirea unui plafon strict pentru cantitatea de monede. Potrivit CoinGecko, valoarea actuală a unui Moon este de aproape 0,13 dolari, marcând o creștere de 133% într-o singură zi. Moderatorii au informat că administratorii Reddit vor renunța la contractul Moon, transformând astfel moneda într-una complet descentralizată. Mai mult, se va arde o parte din oferta de monede, reducându-se astfel numărul total de Moon la peste 83 de milioane.

Strategii pentru Viitorul Monedelor Moon

Echipa de moderatori a dezvăluit că vor colabora cu comunitatea pentru a dezvolta un plan de acțiune pentru Moon. Acesta va include distribuirea Moon-urilor rămase în portofoliul comunității și stabilirea unor decizii privind arderea sau distribuirea Moon-urilor obținute din închirierea de bannere publicitare și AMAs. De asemenea, moderatori planifică dezvoltarea de roboți și utilizarea API-ului disponibil pentru a îmbunătăți utilitatea Moon-urilor, inclusiv prin introducerea unui robot care va afișa totalurile de Moon ale abonaților la r/cryptocurrency și un robot pentru bacșișuri în Moon.

Încheierea Programului de Recompense Crypto pe Reddit

În octombrie, Reddit a anunțat încheierea programului său bazat pe recompense crypto, menționând resursele necesare pentru susținerea acestuia și “mediul regulatoriu”. Acest anunț a determinat o scădere semnificativă a valorii Moon și a altor monede virtuale asociate cu platforma, precum BRICK de pe r/FortniteBR. Cu toate acestea, recenta creștere de preț a reușit să recupereze o parte din pierderile suferite, deși valoarea Moon rămâne cu mult sub maximul istoric de aproximativ 0,58 dolari atins în iulie 2023.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *