fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,645.004.54%
  • ethereumEthereum$3,486.812.81%
  • elrond-erd-2MultiversX$36.002.74%

Hubul Crypto Blockchain.com Obține Finanțare de 110 Milioane de Dolari în Runda E

Blockchain.com, compania cunoscută pentru portofelul său de criptomonede și platforma de schimb, a atras o finanțare de 110 milioane de dolari în runda de Seria E, condusă de firma britanică de investiții Kingsway Capital. Această rundă de finanțare survine într-un moment dificil pentru piața criptomonedelor, marcând un pas important pentru Blockchain.com.

Evaluare Redusă și Contextul Crizei

Surselor Bloomberg le revine informația că ultima rundă de finanțare a companiei a redus evaluarea acesteia la mai puțin de “jumătate din precedenții 14 miliarde de dolari”. Scăderea semnificativă a valorii companiei poate fi atribuită parțial datoriilor de 270 de milioane de dolari către fondul de hedging acum defunct, Three Arrows Capital (3AC).

Investitori Diversi și Noi Membri în Consiliu

Pe lângă Kingsway Capital, în această rundă de finanțare au participat și alte entități de renume, precum Coinbase Ventures, Baillie Gifford, Lakestar, Lightspeed Venture Partners. Blockchain.com va adăuga, de asemenea, doi noi membri în consiliul său de administrație proveniți de la Kingsway și Lakestar.

Consecințe și Evoluții Ulterioare

Compania Blockchain.com, împreună cu Deribit, o altă platformă de schimb crypto, au fost printre creditorii care au solicitat lichidarea fondului Three Arrows în Insulele Virgine Britanice. Blockchain.com a acuzat 3AC de “fraudarea industriei crypto”, subliniind intenția de a-i “trage la răspundere în cea mai mare măsură a legii”.

Contextul Global și Perspectivele Viitoare

Într-un context mai larg, evoluția Blockchain.com reflectă fluctuațiile și incertitudinile pieței criptomonedelor, subliniind necesitatea unei reglementări și transparențe sporite în acest sector. Cu toate acestea, noua finanțare oferă companiei un suflu nou, deschizând calea pentru inovații și adaptări într-un peisaj financiar în continuă schimbare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *