fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,780.00-0.25%
  • ethereumEthereum$4,548.13-0.09%
  • ElrondElrond$358.89-14.09%

Utilizatorii Robinhood ar putea avea posibilitatea de a-și retrage fondurile crypto

robinhood

Conform unui raport al Bloomberg, Robinhood lucrează la implementarea mult-așteptatei funcționalități de retragere a fondurilor crypto din wallet-ul aplicației. Unii reporteri au publicației au afirmat că au obținut acces la fotografii cu interfața beta a noii funcționalități.

Jurnaliștii Bloomberg spun că există și un wait list cu useri care așteaptă să primească acces la noul serviciu. Utilizatorii Robinhood pot la momentul actual doar să cumpere cryptomonede folosind USD și să le tranzacționeze.

Aplicația nu are deci o funcție de depunere și retragere de cryptomonede.

“I know there’s been a ton of enthusiasm from the crypto community and the Dogecoin community in particular in getting access to wallets.”

… a recunoscut CEO-ul Robinhood, Vlad Tenev. Robinhood a lansat servicii de trading pentru Bitcoin și Ethereum încă din 2018 pentru userii din 5 state ale SUA. De atunci însă, au fost introduse și alte altcoin-uri, iar serviciul este acum disponibil în majoritatea statelor din SUA.

Conform unui raport financiar al Q2 2021, veniturile Robinhood din crypto reprezintă 41% din cele 565 de milioane de dolari din veniturile companiei în aceea perioadă. În comparație cu această sumă, Robinhood a generat doar 5 milioane de dolari din trading-ul crypto în tot anul 2020.

Tot mai multe companii urmăresc să introducă wallet-uri sau alte servicii crypto în suita lor de produse. AMC și Adobe sunt alte nume mare care pășesc în acest sector. Cei de la Adobe plănuiesc să accepte plata în crypto prin intermediul PayPal din Q4 2021.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *