fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,273.002.23%
  • ethereumEthereum$4,294.3410.99%
  • ElrondElrond$256.278.73%

Protocolul Anchor are acum 4 miliarde de dolari în TVL

anchor

La doar 6 luni după lansarea protocolului Anchor al Terra, acesta a strâns 4 miliarde de dolari în TVL (Total-Value Locked). Protocolul oferă userilor yield în valoare de 18-20% pentru stablecoin-uri și a devenit rapid unul dintre cele mai populare din sectorul DeFi.

Anchor a fost lansat pe blockchain-ul Terra pe 18 martie 2021 și a avut o creștere constantă în toată această perioadă. Fondurile în TVL de pe Anchor par să fi crescut concomitent cu market cap-ul UST (TerraUSD), stablecoin-ul nativ ecosistemului Terra.

Datele celor de la Anchor arată că în luna martie, fondurile de pe protocol reprezentau doar 10% din market cap-ul UST. La momentul actual, pe măsură ce protocolul a devenit din ce în ce mai popular, 56% din market cap-ul UST este acum blocat pe platformă.

Analizând mai îndeaproape datele disponibile pe website-ul lor, se observă că valoarea fondurilor prezente pe Anchor au crescut săptămânal cu o medie de 13.6%. Cei de la Anchor recunosc însă că această creștere nu va mai avea loc în același ritm până la sfârșitul anului 2021.

Pe măsură ce ecosistemul Terra continuă să se dezvolte, userii vor începe să caute alte modalități prin care pot profita de monedele UST, LUNA, și celelalte prezente pe rețea. Terraform Labs, cei din spatele Terra, au decalrat în trecut că au obținut sprijinul Arrington Capital, Lightspeed Venture Partners și Pantera Capital pentru a finanța proiecte din ecosistemul lor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *