fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,981.00-0.77%
  • ethereumEthereum$1,620.88-1.05%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.703.10%

Utilizatorii Facebook și Instragram din SUA își pot partaja NFT-urile

Meta a lansat funcția de sharing de NFT-uri pentru toţi utilizatorii Facebook şi Instragram din Statele Unite, precum şi posibilitatea de a-şi conecta portofelele. Compania a început să testeze funcţia de partajare încă din luna mai, în cadrul unui număr limitat de creatori şi colecţionari.

„Astăzi anunțăm că toți cei de pe Facebook și Instagram din SUA își pot conecta portofelele și își pot împărtăși obiectele de colecție digitale. Aceasta a inclus posibilitatea oamenilor de a poşta încrucișate obiectele de colecție digitale pe care le dețin atât pe Facebook, cât și pe Instagram. În plus, toată lumea din cele 100 de țări în care sunt disponibile obiecte de colecție digitale pe Instagram pot accesa acum funcția.” se arată pe blogul oficial.

Utilizatorii Facebook și Instagram își pot conecta portofelele precum Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet și Dapper Wallet pentru a-și afișa NFT-urile de pe rețelele Ethereum, Polygon și Flow.

Meta spune că o notificare se va deschide pe ecran și va cere parolă portofelului. Apoi, trebuie să fie urmate instrucțiunile de pe ecran pentru aplicația de portofel instalată. O a doua notificare se va deschide pe ecran, după care va trebui confirmată conexiunea la portofel. Postarea unui NFT va avea un efect strălucitor, pentru a o diferenția de postările obișnuite. Meta spune că nu există taxe asociate cu postarea sau partajarea unui NFT pe Instagram sau Facebook.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *