fbpx
  • bitcoinBitcoin0.05%
    $22,968.00
  • ethereumEthereum-1.61%
    $1,577.68
  • elrond-erd-2MultiversX-0.80%
    $43.41

Snoop Dogg și fondatorul Cardano apar împreună într-un clip muzical

Charles Hoskinson, fondatorul Cardano, a fost invitat să apară în noul videoclip muzical al lui Snoop Dogg și Champ Medici. Charles Hoskinson, si-a confirmat prezența printr-un tweet. Champ a trimis invitații și membrilor Clay Nation care doreau să apară în clip. Videoclipul a fost filmat la ferma din Wyoming a CEO-ului Input Output, Charles Hoskinson.

 

Având în vedere că  Snoop Dogg și creatorul lui Cardano au găzduit o petrecere pe Twitter la începutul lunii aprilie, parteneriatul lor ar putea fi abia la început. Pe 7 iunie, NFT Maker a organizat o discuție pe Twitter despre NFT cu Charles Hoskinson și comediantul american Martin Lawrence.

Champ Medici, un investitor crypto și muzician NFT, a dezvăluit anterior că are o mare convingere în ecosistemul Cardano.

#038;autoplay=0&cc_load_policy=0&cc_lang_pref=&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&fs=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=1&" class="__youtube_prefs__ epyt-is-override no-lazyload" title="YouTube player" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen data-no-lazy="1" data-skipgform_ajax_framebjll="">

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *