fbpx
  • bitcoinBitcoin1.01%
    $28,825.00
  • ethereumEthereum-0.31%
    $1,815.74
  • elrond-erd-2MultiversX-3.30%
    $43.48

Vânzările de NFT-uri au scăzut cu 20% în luna Noiembrie

Volumul total al vânzărilor din NFT-uri a fost de aproximativ 394 de milioane de dolari în luna Noiembrie, cel mai scăzut nivel înregistrat pe anul 2022. Datele furnizate de DappRadar arata ca volumul total a scăzut cu peste 20% faţă de luna anterioară. Motivul principal a fost prăbuşirea exchange-ului FTX, care a reuşit să îi sperie inclusiv pe colecţionarii de NFT-uri.

Singura platformă care a înregistrat o creştere este Magic Eden. Platforma de NFT-uri de pe blockchain-ul Solana, a reușit să aibe o creștere de 60,9% în ultima lună.

 

Totuși, Solanart, unul dintre cele mai populare proiecte de NFT-uri de pe blockchainul Solana a înregistrat o pierdere de 93%, de la 6,25 milioane de dolari în octombrie la doar 410.000 de dolari în noiembrie.

Factorii macroeconomici, inclusiv creșterea ratelor dobânzilor, contractarea veniturilor disponibile și volatilitatea pieței, au afectat deciziile oamenilor de a aștepta viitoarele cazuri de utilizare a NFT, ceea ce s-a tradus în cele din urmă în mai puține vânzări.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *