fbpx
  • bitcoinBitcoin$68,158.000.44%
  • ethereumEthereum$3,679.17-3.07%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.05-0.55%

Logan Paul si Coffeezilla planuiau sa discute despre acuzatiile ca CryptoZoo ar fi scam

 

Cred ca aproape toti am auzit deja despre controversatul YouTuber, transformat peste noapte in crypto developer, Logan Paul.

Cei care activati in spatiul crypto sigur stiti si despre Coffeezilla, alias Stephen Findeisen, care a ajuns celebru pentru investigatiile pe care le face cu privire la proiectele din domeniu. Ei bine, care e controversa aici, de la ce a pornit “scandalul”?

 

Sa incepem cu inceputul…

Prin vara lui 2021, Paul a fost implicat intr-o controversa legata de meme tokenul Dink Doink. Criticii sau au sustinut ca acesta nu a fost decat un pump and dump, cu un ultim argument ca cea mai “recentă” activitate ca volum tranzactionat fusese pe 17 decembrie 2022, cu mai putin de 14 USD, potrivit CoinGecko – deci cum s-ar spune la noi, “de rasul curcilor” si un evident red flag.

Unde mai pui ca, dupa ce a atins un ATH de 0,000000001331 USD pe 30 iunie 2021, DINK se tranzactioneaza ]n prezent la 0,000000000014010 USD – o scadere de 99% fata de acel varf. Faceti si voi calculele.

Acum intra in scena CryptoZoo, un proiect NFT de pe Binance Smart Chain (BSC), de tip Play-2-Earn (P2E), care imprumuta elemente din franciza Pokemon. Utilizatorii trebuie sa colecteze sa schimbe si sa evolueze niste animale virtuale, pentru a primi tokenul $ZOO.

 

Logan Paul de colo, a declarat public despre CryptoZoo ca este un… 

 

„joc cu adevărat distractiv care iti face bani”.

 

Price Floor-ul stabilit pentru un NFT CryptoZoo este in prezent de 0,285 ETH, ceea ce echivaleaza cu aproximativ 340 USD la pretul ETH din momentul scrierii acestui articol. De observat ca preturile nu sunt evaluate in BNB (cum era si normal pentru un asset BSC). Sa ne prefacem ca totusi ar avea un sens, doar pentru ca pe BSC exista si wrapped ETH.

 

Coffeezilla a postat trei videoclipuri ce detaliaza investigatiile sale cu privire la CryptoZoo. Clipurile au prezentat o analiza profunda a proiectului, inclusiv investigatii despre unii players mai celebri ai jocului, cum ar fi Jake the Crypto King, al carui cont de Twitter a fost suspendat recent.

Au fost citate inclusiv mărturii ale investitorilor in proiect, care au semnalat lipsa unui progres concret in lansarea vreunui produs finit.

Findeisen a spus ca Paul nu a plătit developerii, ceea ce a dus la o pauza din evolutia proiectului. Mai mult, se presupune că developerul principal, Eddie Ibanez, ar fi mintit cu privire la acreditari. 

El ar fi sustinut fals ca ar fi absolvit MIT, ca a lucrat pentru CIA(ca sa prinda diversi delicventi) si, cireasa de pe tort, ca ar fi ajutat Philadelphia Eagles sa castige Super Bowl, in “calitate” de Data Scientist. Asadar, credibilitatea celor implicati in CryptoZoo a fost efectiv spulberata de ce a dezvaluit Coffeezilla.

Logan Paul a zis ca intentioneaza sa-i raspunda lui Coffeezilla pe 2 ianuarie, tocmai din cauza insinuarilor devenite acuzatii, ca proiectul CryptoZoo ar fi un scam.

Paul a inclus un screenshot cu un presupus mesaj trimis lui Coffeezilla, in care il invita pe canalul de YouTube Impaulsive, pentru a clarifica lucrurile. 

 

Potrivit lui Paul, Findeisen nu i-a trimis vreun raspuns pentru a accepta invitatia:

 

„I-am trimis acest mesaj lui CoffeeZilla acum 5 zile. Nu am primit raspuns, asa ca voi publica maine un raspuns la acuzatiile sale de scam, pe canalul meu de YouTube.”

 

Raspunzand invitatiei din 27 decembrie 2022, Findeisen sustine ca Paul nu a inclus o adresa de e-mail pentru ca el sa isi poata confirma prezenta. Cu toate acestea, a zis ca ar dezbate oricand subiectul, chiar si pe un live stream:

 

„Logan „m-a invitat in show-ul lui”, dar nu a inclus e-mailul trimis de mine cu 24 de ore inainte de invitatie, in care l-am invitat eu mai intai in emisiunea mea, impreuna cu Eddie, CryptoKing si Jeff.

Sunt dispus sa ii rezolv eu cu zborul sau sa facem un live stream, dar nu zbor eu catre paradisul sau fiscal CryptoZoo de Anul Nou lol”

 

Deocamdata, un anunt de pe site-ul CryptoZoo avertizeaza ca utilizatorii ar trebui sa se astepte la o perioada de downtime, deoarece se lucreaza la un upgrade si „core infrastructure is being revamped”.

 

Mai ziceti ceva, daca aveti ce.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *