fbpx
  • bitcoinBitcoin$30,011.00-1.27%
  • ethereumEthereum$2,042.73-1.68%
  • ElrondElrond$99.020.46%

Userii pot acum retrage din nou DOGE de pe Binance

binance dogecoin

Reamintim pe scurt că holderii de Dogecoin nu au putut să-și retragă fondurile în ultimele săptămâni din cauza unei probleme tehnice a rețelei Doge. Situația a fost chiar comentată de însuși Dogefather, Elon Musk pe Twitter.

Problema tehnică a fost însă acum rezolvată, conform celor de la Binance. Aceștia au anunțat ieri, 29 noiembrie, că după 17 zile, userii își pot acum controla fondurile după cum vor.

Echipa Binance a postat un articol pe website-ul oficial în care s-au oferit mai multe detalii cu privire la problemă, care au fost cauzele și ce soluții s-au găsit. Articolul original poate fi găsit aici.

Conform acestuia, problema a fost cauzată de un conflict între upgrade-urile rețelei Dogecoin, unele chiar din 2019. Ca urmare a acestui conflict, Binance nu a putut procesa retragerile până când nu a fost creat un nou wallet.

“Unfortunately for Binance, we had inadvertently threaded the needle with all of the above parameters, which led to the coins being re-sent and requiring a new wallet needed to be built.”

… au spus aceștia. Săptămâna trecută, Musk a pornit un schimb de tweet-uri cu CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, spunând că situația în care se aflau userii Doge pare ”suspectă.”

“Doge holders using Binance should be protected from errors that are not their fault.”

… a scris miliardarul pe Twitter. Zhao a răspuns apoi cu un link către un articol care detalia o problemă software pe care a avut-o Tesla în trecut. Mica feudă poate fi vizualizată pe Twitter, aici.

Conform datelor CoinGecko, prețul DOGE a crescut cu 6.3% în ultimele 24 de ore, până la valoarea actuală de 0.217943 dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.