fbpx
  • bitcoinBitcoin$42,844.00-1.01%
  • ethereumEthereum$3,271.71-1.97%
  • ElrondElrond$192.56-4.13%

Elrond a fost listat pe Token Terminal

elrond network listing

Anunțul a fost făcut pe Twitter chiar de contul oficial Token Terminal, fiind preluat mai apoi de CEO-ul Elrond, Beniamin Mincu. Acesta continuă postarea exprimându-și entuziasmul și pentru o viitoare listare a Maiar și a celorlalte dApp-uri Elrond.

Token Terminal e o platformă de analytics, similară într-un fel cu CoinMarketCap (CMC) și CoinGecko ce monitorizează diverși parametrii ai rețelelor blockchain. Dashboard-ul Elrond pe platformă poate fi accesat aici.

Funcționalitate platformei este însă ceva mai ”stufoasă,” userii având posibilitatea de a căpăta informații precum exchange-urile pe care este listată moneda unui proiect, tot felul de grafice de preț, market cap, volum de trading, etc.

O funcție foarte interesantă este cea de creare a unor grafice personalizate în care userii pot compara diverse proiecte după parametrii ca cei enumerați mai sus.

Exchange-ul Maiar, precum și moneda nativă ecosistemului ar putea beneficia de o astfel de listare, dacă ținem cont și de faptul că MEX nu apare pe listele CoinGecko și CMC – sau mai bine zis nu există informații despre DEX pe acestea.

Singurele date după care userii se pot ghida în legătură cu moneda (preț, market cap), sunt cele de pe website-ul oficial Maiar. Acest lucru nu pare să descurajeze fanii proiectului, motivul principal fiind poate credibilitatea pe care echipa a reușit să o construiască până acum.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *