fbpx
  • bitcoinBitcoin$24,002.00-0.50%
  • ethereumEthereum$1,892.22-0.48%
  • ElrondElrond$61.01-0.57%

Snoop Dogg lansează un NFT în colaborare cu Coldie

snoop dogg nft

Legendarul rapper a lansat pe 29 noiembrie un NFT în colaborare cu artistul ”Coldie”, intitulat ”Decentralized Dogg.” NFT-ul a fost mintat pe SuperRare și va rămâne la licitație până pe 3 decembrie.

Suma actuală licitată este de 169 Ether pentru piesă, sau aproximativ 760,000 de dolari. Partenerul de investiții al lui Snoop, Nick Adler, a declarat pentru cei de la Cointelegraph că acest NFT este doar ”începutul drumului artistului în sectorul NFT.”

Adler a adăugat că în funcție de performanța NFT-ului, Snoop ar fi deschis și altor colaborări viitoare cu Coldie sau alți artiști de renume. Conform lui Coldie, managerul lui Snoop l-a contactat direct, propunând o colaborare prin intermediul SuperRare.

Adler a precizat și că Snoop plănuiește să stabilească o relație de colaborare cu investitorul sau DAO-ul care cumpără NFT-ul. Conform lui Coldie, manageriul lui Snoop a sugerat că piesa ar putea fi folosită chiar în AR (Augumented Reality), ca etichetă pentru o sticlă de vin de exemplu.

“This technology has inspired me to rethink how I work and release my art into the world.”

… a declarat Snoop Dogg în trecut, vorbind despre sectorul NFT, adăugând că vrea ca acest NFT să îi reprezinte viziunea în cadrul metaversului. Piesa de artă va fi expusă în cadrul unei galerii de artă intitulată ”The Gateway,” în cadrul Miami Art Week începând cu 3 decembrie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.