fbpx
  • bitcoinBitcoin1.87%
    $28,790.00
  • ethereumEthereum0.15%
    $1,819.15
  • elrond-erd-2MultiversX-2.99%
    $43.27

Upgrade-ul Cardano Vasil este live

Mult așteptatul upgrade Cardano este disponibil începând cu joi. Acesta aduce îmbunătățiri semnificative de performanță a blockchain-ului.

Succesul hard fork-ului Cardano mainnet a fost anunțat joi de compania blockchain Input Output Hong Kong (IOHK) pe Twitter, în timp ce fanii proiectului au putut urmari fork-u; într-un Twitter Spaces în direct împreună cu co-fondatorul Cardano, Charles Hoskinson.

Noile capabilități aduse de actualizările de script Plutus vor deveni disponibile pentru dezvoltatori pe rețeaua principală pe 27 septembrie, după o epocă care durează în prezent aproximativ cinci zile.

Bill Barhydt, fondatorul platformei de tranzacționare cripto Abra, a numit upgrade-ul „un mare câștig pentru dezvoltatori”, platforma de finanțare descentralizată Genius Yield , scriind pe Twitter că este „una dintre cele mai complexe și mai importante actualizări ale rețelei Cardano făcute vreodată”.

După upgrade-ul Vasil, Cardano continuă să dezvolte soluția sa de scalare layer 2, protocolul Hydra head, care procesează tranzacțiile din blockchain-ul Cardano, utilizându-l în continuare ca nivel de securitate și decontare. Anunțul lansării cu succes a dus prețul monedei ADA lui Cardano în sus cu aproape 4% în ultimele 24 de ore la 0,46 USD conform datelor CoinGecko , deși este încă în scădere cu peste 4,5% pe săptămână.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *