fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.84%
    $22,825.00
  • ethereumEthereum-4.20%
    $1,567.06
  • elrond-erd-2MultiversX-6.08%
    $42.26

Când va ajunge Bitcoin din nou la 60.000 de dolari?

Conform spuselor lui Michael Saylor, Bitcoin a atins un minim stabil la pragul actual, acesta asteptandu-se ca pretul sa ajunga la urmatorul varf in aproximativ urmatorii patru ani. Saylor a făcut acest comentariu în timpul unui interviu acordat in cadrul evenimentului „Best New Ideas in Money Festival” de la MarketWatch. Saylor i-a spus editorului-șef al MarketWatch, Mark DeCambre, că a urmărit media mobilă simplă a Bitcoin de-a lungul a patru ani pentru un potențial minim. Această valoare se ridică în prezent la aproximativ 20.000 USD.

Saylor a spus totodata ca MicroStrategy contruieste un portofel compatibil cu Bitcoin Lightning Network, ce va deservi companiilor care sunt deja clienti MicroStrategy. El se așteaptă, în cele din urmă, ca Bitcoin să se tranzacționeze la aproximativ 500.000 USD per Bitcoin atunci când capitalizarea sa de piață a depășit capitalul de piață de aproximativ 11 trilioane USD a aurului. Acesta este unul dintre motivele pe care l-a citat în adăugarea continuă a MicroStrategy la bilanțul său. 

În prezent, MicroStrategy este unul dintre cei mai mari deținători de Bitcoin tranzacționați public. Într-o dezvăluire din această lună, Saylor a dezvăluit că MicroStrategy a adăugat încă 301 Bitcoin – cumpărați cu aproximativ 6 milioane de dolari între 2 august și 19 septembrie – în bilanțul său. Acest lucru aduce deținerile de Bitcoin ale companiei de software pentru întreprinderi la peste 130.000 BTC. 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *