fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.21%
    $22,716.00
  • ethereumEthereum-2.42%
    $1,633.13
  • elrond-erd-2MultiversX-3.61%
    $45.47

Compania specializată pe mining BTC, Compute North a intrat în faliment

O companie specializată în mining-ul de BTC a depus faliment din cauza creşterii costurilor la energie şi efectelor pieţei de bear market din ultimele luni.

Firma este încă capabilă să-și mențină operațiunile în timp ce elaborează un plan de rambursare a creditorilor. Dosarul subliniază că Compute North datorează aproximativ 500 de milioane de dolari către 200 de creditori, în timp ce activele sale ar avea o valoare cuprinsă între 100 și 500 de milioane de dolari.

Compute North oferă servicii și facilități de găzduire cripto mining la scară largă, hardware și un pool de minerit BTC. Este unul dintre cei mai mari furnizori de centre de date din SUA, are parteneri mari în sectorul minier BTC, cum ar fi Compass Mining și Marathon Digital. Ambele companii au ieșit cu declarații prin intermediul Twitter, menționând că, cu informațiile pe care le dețin în această etapă, operațiunile lor de afaceri vor continua în mod normal.

„Colectivul Compute North ne-a informat astăzi că declarația de faliment nu ar trebui să perturbe operațiunile de afaceri. Continuăm să monitorizăm situația și vom oferi noi actualizări pe măsură ce acestea devin disponibile”, a menționat Compass Mining.

Compute North se alătura listei lungi de companii din domeniul crypto care au intrat în faliment, printre car e se număra Voyager, Three Arrows Capital, Celsius Network și BlockFi.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *