fbpx
[ccpw id="485"]

Un nou raport arată că Celsius are datorii de 2,8 miliarde de dolari

Conform ultimelor documente judecătoreşti, Celsius rămâne fără numerar. Rapoartele depuse de firma de avocatură Kirkland & Ellis depuse în această săptămână arata ca Celsius ar putea rămâne fără fonduri lichide până în octombrie. De asemenea, compania datorează 2,8 miliarde de dolari deponenţilor.

Celsius a intrat în faliment după procedură capitolului 11 ​​luna trecută, după ce lipsă de lichiditate a forțat să oprească retragerile. De atunci, a trecut printr-un proces de restructurare și a examinat modalități de a plăti creditorii. La începutul procesului, documentele au arătat o gaură de 1,2 miliarde de dolari în bilanțul său, firma raportând 4,3 miliarde de dolari în active și 5,5 miliarde de dolari în pasive.

Firma are în prezent 348 milioane de dolari în BTC, și 2,5 miliarde USD în datorii BTC. Există o diferență de aproximativ 1 miliard de dolari între pasivele ETH și ETH la îndemână și puțin mai puțin de 700 de milioane de dolari în pasivele USDC. Creditorul are, de asemenea, un decalaj de 625 de milioane de dolari în alte monede.

Cifrele au fost depuse înaintea audierii din a doua zi a companiei, care este programată astăzi la 2 pm EST. Pe 19 august va avea loc și o adunare a creditorilor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.