fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,972.00-0.70%
  • ethereumEthereum$1,620.98-0.93%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.683.20%

BTC Pactual începe să ofere servicii de brokeraj crypto

Cea mai mare bancă de investiţii din America Latină şi-a lansat serviciile de brokeraj privind activele crypto. Anunțul de la BTG Pactual vine chiar în aceeași zi în care un alt concurent XP și-a lansat serviciile.

Denumită Mynt, platforma de brokeraj crypto va fi livrat ca un produs independent şi separat de celelalte produse. Cu toate acestea, au existat anumite restricții de depunere și retragere cu care bursele s-au confruntat din cauza măsurilor de reglementare. André Portilho, șeful Activelor digitale din cadrul BTG Pactual, a declarat:

„Lucrăm la această caracteristică. În săptămâni sau luni, plănuim să lansăm produsul. Credem că clienții vor dori să aducă activele la BTG, având în vedere cazurile pe care le-am avut de restricții de retragere”.

În plus, executivul a declarat că lucrează și pentru a integra stablecoin în platformă lor. Cu toate acestea, Portilho a refuzat să comenteze dacă ar fi moneda stabilă nativă a băncii sau una de la un emitent terț.

Platforma Mynt de la BTG Pactual va suporta cinci criptomonede, pentru început. Acestea includ Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) și Solana (SOL). Portilho a spus: „Vom lista mai multe monede, dar asta depinde de cererea clienților și de procesul nostru intern de evaluare a proiectelor”.

Portilho a comentat și despre ciclul de înjumătățire al Bitcoin și despre alergarea care urmează. Portilho a spus: „Înjumătățirea a devenit un mit al creșterii prețului bitcoin. În trecut a fost, fără îndoială, important, dar astăzi nu mai este”.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *